Välkommen till min nya hemsida

Från vattendroppe till blåbär.

Tanken på en ny sida föddes i våras, började planeras samtidigt som den skira grönskan i skog och mark. Droppen i blåbärsbladen -se in i framtiden. Det går ju ej. Det blev inte klart så fort som jag tänkt p g a mig. Blåbärsriset hann fyllas med blåbär i mängd. Blåbär som plockats och ätits.
En sommar hann nästan gå eller försvinna kändes det som ett tag. Men det fina vädret med sol och värme nu i augusti gör att i vart fall jag nästan glömt hur det var i juli.

Uppbyggnaden som jag fått hjälp med var klar redan i juni men sen har det tagit lite tid. Sidorna skall fyllas med innehåll, vilket är min uppgift. Inte riktigt färdigt men bra nog för publicering.

Välkommen att titta runt och följa det som kommer att skrivas och publiceras på denna sida.

Sensommarhälsning
Annika

blabar2_600