Feldenkrais under sommaren
Hej!
Snart midsommar.
Aktuellt vad gäller Feldenkrais i sommar.
GRUPP
Jag och några till har kört Feldenkrais ute i min trädgård några gånger sen ordinarie kurserna tog slut.
Det har varit en trevlig upplevelse.
Jag fortsätter med det då vädret tillåter och jag har möjlighet.
Nästa tillfälle är redan i morgon, tisdag, 10.15 samt 17.30. Hör av dig så snart som möjligt men senast under kvällen för förmiddagen, före 14 i morgon för eftermiddagen om du vill vara med. 100:- kontant betalning.
INDIVIDUELLT
Denna vecka har jag tider kvar i morgon tisdag, med sista tid 19.00.
Från nästa vecka: Tider finns, jag kommer att jobba en del under sommaren. Ring, smsa eller maila så ordnar jag en tid som passar både dig och mig. Du kan få tid så tidigt som 7.30 om du vill ha dagen fri.
Unna dig en individuell timme inför eller på semestern. Ett utmärkt sätt att landa i ledigheten, förutom alla andra positiva effekter.
För er som brukar använda BOKADIREKT för att boka och titta efter lediga tider. Mellan 24/6 och 14/8 lägger jag inte ut några specifika tider, men tider finns som sagt var.
Ha en riktigt fin midsommar och fortsatt sommar.
Kanske vi ses.
Annika